Alla inlägg den 10 juli 2018

Av Rani Spets Edgren - 10 juli 2018 20:31

    Jag är så fylld av tacksamhet efter våra dagar tillsammans. Jag vill GE ett litet hjärta, ett litet "kom-i-håg" för att göra det lättare att knyta an igen och igen till er obetingade människo-natur!

    

    Mindet kan säga saker som: -"Nå, så! Vi har levt identifierade med mindets innehåll sedan tidernas begynnelse. Varför skulle vi ändra på det? Vad blir kvar om jag lämnar det? Och HUR kan jag lämna identifikationen med mindets innehåll?"


    Ja, kanske är det så enkelt som att många människor är redo för och i behov av en transformation och att vår vackra jord också behöver en förändring.


    För oss som individer öppnar det för mera livsglädje, avslappning, ökad vitalitet. Inre konflikter upphör, ger oss friheten att SE, KÄNNA, UPPLEVA mysteriet och skönheten, rikedomen som redan finns inom oss och utanför oss.

  

    Att förblindas av, eller tro sig behöva, destruktiva mönster eller kompensatoriska beteenden, upphör. Den s k normala personen använder åtskilligt av flyktbeteenden, destruktivitet, kompensatoriska handlingar....ofast utan att fullt ut inse det. Men varje form av destruktivitet skapar en stress som vi mår bättre utan. När den stressen upphör finns ett energifyllt lugn, en frihet, en livsglädje inuti oss. Vi har också plötsligt tillgång till många nya möjligheter att möta yttre stress. Vi kan nu möta situationer med mera av visdom, kreativitet och ett fördjupat gott omdöme.

Utan att vi egentligen gör något speciellt, ger vi mera harmoni, vitalitet, visdom än tidigare. Och vår vackra jord behöver det!


    I vårt obetingade människoväsen finns en klarsynhet. Vi SER, KÄNNER, UPPLEVER hur välbehövlig den här förändringen är. Vi ser med ny klarhet vad som gör illa oss själva, andra, planeten...och vi ser vilka steg, belsut, val som är livs-stödjande. Och att ta de här stegen, besluten, valen är inte en tyngd eller plikt att anstränga sig för att klara av.  Det är en gåva av glädje som vi vill ge, och GER, helt naturligt!


                                         MED GLÄDJE, ENKELHET OCH LJUVLIGA SOMMARBAD!

                                                                                                                       RANI

                                             

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards