Direktlänk till inlägg 31 december 2012

GOTT NYTT ÅR! FÖRUNDRAN & LEKFULLHET!

Av Rani Spets Edgren - 31 december 2012 09:23

   Kära Älskade DU! Du säger att ångest och depression avlöser vartannat i ditt liv, att det pågått så länge...

  Du är ung, vacker och framgångsrik, och du delar din smärta med så många andra!

Med ödmjukhet och NÄRVARO vill jag bjuda in dig till ett experiment. STOPPA flödet av tankar, d v s; skapa inga tankar alls på en liten stund. Fäst i stället uppmärksamheten på exakt vad du känner inuti din kropp. Om det är obehag, njutbara känslor, smärta, oro...Bara VAR tillsammans med det, gör ingenting med det, lägg inte till åsikter eller värderingar, bara VAR tillsammans med det!

  Det kan komma även starkt obehag, att du skakar, ryser, svettas...eller så starkt lustbetonade upplevelser att mindet genast vill döma...men lägg inte till NÅGOT! Bara var tillsammans med det som känns där inuti dig.

  När din närvaro kommer helt och fullt till NUET, börjar ett mirakel ske. Dvs, det är egentligen något högst naturligt;

du får kontakt med en sannare, mera varaktig, stabil, verklig del, av ditt eget människoväsen. Att stoppa mindets aktivitet, det som står i vägen för kontakten med det djupa inre, får o-anade, positiva konsekvenser.

  Genom UPPLEVELSE börjar du lära känna ditt djupare, sannare väsen. Genom UPPLEVELSE börjar du inse konsekvenserna av mindets ström av tankar och känslor. Du börjar VETA genom UPPLEVELSE att din sanna, djupa identitet INTE har speciellt mycket med mindet att göra. Det blir enklare att se igenom mindets trickigheter, att börja BETRAKTA det utan att du förlorar dig själv i det, utan att du hämtar din identitet ur det. Det är som att plötsligt andas ut efter ansträngning och anspänning, att plötsligt kunna andas helt och fullt.

  Du är inte dina tankar. Tankarna är en blygsamt liten del av helheten av din medvetenhet.

  Du är inte dina känslor. Tankar och känslor rör sig i dig, MEN  ditt sanna väsen är något storslaget, OERHÖRT, något som får dig att känna kärlek och förundran inför dig själv, inför livet, inför medmänniskorna...Ditt sanna väsen är storslaget och oerhört. På samma gång är det jordnära och naturligt. Att börja resan att lära känna denna oändligt STORA del av dig själv transformerar! Jag tror till och med att ångest och depression är naturligt, när vi glömt bort detta STORA NÅGOT, lever och agerar som om det inte fanns. Det är en missuppfattning, som att blunda hårt inuti ett ekorrhjul och säga till sig själv att ekorrhjulet är allt som är!

  SÅ! Sätt dig bekvämt tillrätta, STOPPA tankeflödet, kom TOTALT till HÄR och NU! Var tillsammans med flödet av energi inuti din kropp.Värdera inte. Bara VAR TILLSAMMANS med det som ÄR! Bli medveten om din andning. Gör inget med den. Bara observera den! HÄR OCH NU!

  Det finna ett VARANDE, en KRAFT i NUET, som väntar på dig, som väntar på sin återupptäckt! Denna KRAFT och detta VARANDE både ÄR du och HJÄLPER DIG att förlösa smärta, blockeringar, allt det smärtfyllda som mindet skapar. Att vara HÄR och NU gör samtidigt TANKEN KRISTALLKLAR - när den får vara endast det UTSÖKTA REDSKAP som den kan vara,när vi använder den,men inte låter den gå på automatiskt i självgenererande, obehags-skapande ekorrhjul.

  Kom till HÄR och NU! Detta ögonblick är MAGISKT, fulländat i sig självt, när det blir fritt från belastning av det som varit, fritt från belastning av  mind-skapad stress över det som ska komma.

  NU ÄR DET NU!!

  Låt din kropp röra sig; kanske vill du sträcka dina armar. BARA UPPLEV NUET, UPPLEV att vara HEMMA i kroppen, att ta fokus tillbaka hem, tillbaka in i kroppen! Kroppen är ett tempel! Stig in i TEMPLET! Kärlek och förundran finns där - för KÄRLEK och FÖRUNDRAN finns i DET STORA OBEGRÄNSADE som är DU, som du ger dig chansen att återupptäcka när du kommer till NUET, när TANKEN får TYSTNA! Kärlek och förundran är del av DEN DU ÄR! SJÄLVHELANDE, LEKFULLHET & AVSLAPPNAD, KRISTALLKLAR INTELLIGENS är också DEL av DEN DU ÄR!!


  ETT INNERLIGT GOTT NYTT ÅR med KÄRLEK och FÖRUNDRAN, INRE STILLHET och GLÄDJEFYLLD LEKFULLHET!!


                                                  
                                                  
                                                  
   RANI

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rani Spets Edgren - 4 december 2023 09:30

  Det mind som inte är förankrat i vår djupare dimension är till sin egen natur destruktivt. Det kan vara svårt att inse. Kanske VILL vi INTE se det.  Det icke-förankrade mindet upplever alltid brist och rädsla. Det finns oräkneliga uttryck för...

Av Rani Spets Edgren - 1 november 2023 05:46

   Alla människor har och ÄR en djupare dimension. Jag kallar den ofta vårt o-betingade människoväsen. I kontakt med vår djupare dimension förstår vi genom vår egen direkta upplevelse, att livet är heligt, stort, oerhört. Att ha kontakt med den här d...

Av Rani Spets Edgren - 10 januari 2023 16:26

  Kära Du! Åren har rullat på och du dömer dig själv både hårt och skoningslöst.   Jag vill bjuda in dig till ett annat förhållningssätt. Einstein sa -"Våra huvudsakliga problem kan inte lösas på samma nivå, som de uppstått på"!      Att döma...

Av Rani Spets Edgren - 9 januari 2023 18:45

    Dear You! At an early part of growing old You are judging yourself really hard. I invite You to something else. Einstein said -: Our main problem cannot be solved on the same level as where they arose"!     Judging Yourself is Your minds ac...

Av Rani Spets Edgren - 25 november 2022 19:24

     Reaktivitet är ett så vanligt fenomen att vi ofta ser det som att det kommer ur en sorts sanning om verkligheten, att det är en självklarhet att  reagera igen och igen i olika situationer. Kanske är det en kollega på jobbet, en trafiksituation, ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards