Direktlänk till inlägg 11 januari 2016

EN INBJUDAN....

Av Rani Spets Edgren - 11 januari 2016 21:09

  Kära! Kära! Din negativitet vet inga gränser och människor försöker aktivt undvika dig. Du använder din kreativitet till att hitta på nya och åter nya orsaker att förakta, var missnöjd, tala illa om allt och alla.

 

  Förvisso är din egen situation extrem. Icke desto mindre - mitt i en svår situation - har du all möjlighet att låta ditt fokus röra sig inåt mot de oändliga djupen i dig, där FRID, LJUS, och KREATIVITET i livets positiva tjänst, alltid - ALLTID - finns!

  Låt mig varsamt bjuda in dig till åtminstone en smula nyfikenhet och öppenhet till ett annorlunda förhållningssätt.

  Tänk dig att ditt mind och dess aktivitet är en försvinnande LITEN del av helheten av ditt medvetande. ( Det är dessutom så det förhåller sig!)


  Den STORA och även obegränsade delen av din MEDVETENHET får du automatiskt kontakt med när du låter tanken tystna. I den här STORA och OBEGRÄNSADE delen finns VARANDE, STILLHET, SJÄLVLÄKNINGSKRAFT....SAMHÖRIGHET MED ALLTET, EN GLÄDJE som är din egen natur - inte behöver någon orsak, ett LUGN och en NÄRVARO som ord inte kan beskriva...

  Eftersom din vanliga kommunikation/ monolog är centrerad kring att du mår dåligt innebär det en STOR INRE BEFRIELSE och FRIHET att ta kontakt med den här större delen av din medvetenhet. Man kan också säga att din hittillsvarande mentala aktivitet inte förbättrat din situation. Du är inbjuden att prova något nytt!


  Fokusera nu på din andning. Föreställ dig att du ser/ känner/ hör syrets väg via dina lungor ut till varje cell i din kropp. Kanske vill du likna syret i rörelse med silverglittrande, lekfullt vatten. Det rör sig med lätthet till varje cell. Det ger syre, energi, liv...och utandningen är även behjälplig med att transportera bort slaggämnen. Inandning - utandning; som havets vågor mot stranden, liv, puls, livets eget flöde som sker oavbrutet utan att vi ens tänker på det.

  Låt dig nu "falla inåt" i den värme, det djup, den rymd som finns inuti dig. Ta emot det du upplever, bara vara tillsammans med det. Du har oändliga djup inom dig, obegränsad rymd, FRID, LJUS, närvaro....Tillåt dig att ge tid, fokus, uppmärksamhet till de här djupen. De är en så viktig del av din totala medvetenhet!

  Att påminna dig om dem och vara i kontakt med dem hjälper dig på många, många sätt. Eftersom du ÄR de här djupen når du lugn närvaro och balans genom att bli bekant med dem och tillåta dig att ha kontakt med dem ofta.


  Du är inbjuden att genom upplevelse lära känna den här viktiga aspekten av DIG, att låta NÄRVARON och LUGNET ge dig balans och tillit, låta livsperspektivet vidgas och fördjupas.


  Låt fokus komma åter till andningen; silverglänsande, lekfullt, som om naturkrafterna är dina tjänare och lek-kamrater! Andningsmekanismen. Vidsträckt inre stillhet. Pulserande liv! Andas in - andas ut. Föreställ dig nu att det sker en soluppgång i ditt inre. Mjukt kommer gryningen, det milda ljuset som kommer medans solen ännu är nedanför horisonten. Det är mjukt, magsikt, blåfärgat, stilla som en andning i en annan dimension.

Det fyller din kropp med LUGN, NÄRVARO, något STILLA och HELIGT! Sakta, sakta som en nordisk soluppgång, ökar ljuset inuti dig.

  Dina fötter och händer lyser milt, svagt, varmt. Dina armar och ben upplyses inifrån centimeter för centimeter. Helt oavsett kroppens fysiska kondition har du ett INRE ENERGIFLÖDE i hela kroppen och det sträcker sig delvis utanför kroppen. Det är tyst, vibrerande, fyllt av LIV, pulserande!


  Soluppgången inifrån hjälper dig att FÖRNIMMA, KÄNNA, UPPTÄCKA energiflödet. Nu är HELA kroppen lysande med ett svagt, milt ljus inifrån. Kanske blir någon del av din kropp extra varm, kanske ansiktet, bröstkorgen...Bara betrakta och notera! Var tillsammans med det du känner!

  I detta svagt lysande, inre energiflöde finns en harmoni och en förening mellan dig och LIVET, mellan dig och ALLT SOM ÄR, en SAMHÖRIGHET, ett ordlöst VETANDE att du alltid, ALLTID är föremål för villkorslös kärlek!

  Se nu hur ljuset ökar i styrka! Ljuset är lekfullt. Ljuset har visdom. Ljuset LEVER inuti dig. Du ÄR ljuset!


  Och bli på nytt medveten om din andning. Känn, notera, betrakta vad du känner och upplever inuti dig i det här ögenblicket. Bara var med det i STILLA NÄRVARO!


  Detta är också DU!



                          Kärlek, varsamhet, en önskan att du också NJUTER av den

                          GLÄDJE som du är bortom mindet!


                                                  
                                   RANI!

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rani Spets Edgren - 4 december 2023 09:30

  Det mind som inte är förankrat i vår djupare dimension är till sin egen natur destruktivt. Det kan vara svårt att inse. Kanske VILL vi INTE se det.  Det icke-förankrade mindet upplever alltid brist och rädsla. Det finns oräkneliga uttryck för...

Av Rani Spets Edgren - 1 november 2023 05:46

   Alla människor har och ÄR en djupare dimension. Jag kallar den ofta vårt o-betingade människoväsen. I kontakt med vår djupare dimension förstår vi genom vår egen direkta upplevelse, att livet är heligt, stort, oerhört. Att ha kontakt med den här d...

Av Rani Spets Edgren - 10 januari 2023 16:26

  Kära Du! Åren har rullat på och du dömer dig själv både hårt och skoningslöst.   Jag vill bjuda in dig till ett annat förhållningssätt. Einstein sa -"Våra huvudsakliga problem kan inte lösas på samma nivå, som de uppstått på"!      Att döma...

Av Rani Spets Edgren - 9 januari 2023 18:45

    Dear You! At an early part of growing old You are judging yourself really hard. I invite You to something else. Einstein said -: Our main problem cannot be solved on the same level as where they arose"!     Judging Yourself is Your minds ac...

Av Rani Spets Edgren - 25 november 2022 19:24

     Reaktivitet är ett så vanligt fenomen att vi ofta ser det som att det kommer ur en sorts sanning om verkligheten, att det är en självklarhet att  reagera igen och igen i olika situationer. Kanske är det en kollega på jobbet, en trafiksituation, ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards