Alla inlägg den 21 januari 2013

Av Rani Spets Edgren - 21 januari 2013 06:15

   Kära älskade DU! Ett flertal saker behöver arbete, engagemang, uppmärksamhet, tid, fokus....i ditt liv. Det är till och med mer utmanande än vanligt att hitta djup inre stillhet. Och mindets argument för att inte ha tid med "lyx-sysselsättningar" som inre stillhet är också starka!

  Jag vill bjuda in dig att hitta små öar av djup inre vila, stillhet, närvaro! Och tvärtemot de argument som mindet kan ha emot den inre stillheten, så leder den till att allt det övriga flyter bättre!

  SÅ! Ta ett djupt andetag! Känn att ditt bröst vidgar sig en smula, låt axlarna röra sig en aning utåt, nedåt! Känn andningen! Låt den ske sakta och känn hur syret fyller varje cell. Luften, syret, livs-energin, pranan...är del av livets oavbrutna flöde, oavbrutna gåvor,generositet... till DEJ!! Så känn din andning. DU behöver inte ändra den, inte göra något annat med den, än att låta den ske, på sitt eget naturliga, livgivande sätt. Låt varje andetag, varsamt och exakt, hjälpa dig att komma till HÄR OCH NU! Låt varje andetag, varsamt och exakt, hjälpa dig att känna det vibrerande, levande livet, som lever, lever, pulserar, vibrerar...i varje cell av din varelse.

  Känn dina händer! Utan att titta på dem, utan att röra dem - hur kan du känna att de är på sin plats? Låt din uppmärksamhet, ditt avslappnade men alerta fokus vila i dina händer! Kanske känner du att händerna har puls,

vibrationer, värme...vadhelst du förnimmer, så bara var alert närvarande tillsammans med det! Lägg inte till åsikter eller tankar av något slag, bara VAR med din närvaro i det som ÄR!

  Lägg nu till dina fötter! Känn händerna och fötterna. Känn hur pulserande, levande de är! Låt varje förnimmelse bara vara just vad den är. Ge din NÄRVARO, ditt VARANDE! Lägg inte till tankar, värderingar, åsikter! Bara VAR tillsammans med det som ÄR!

  Lägg nu till dina armar och ben! Liv, liv, värme, puls, vibrationer...sker helt av sig självt oavbrutet! Ge din närvaro, ditt VARANDE, din uppmärksamhet till varje förnimmelse, från den minsta till den största. Du behöver inte GÖRA något, inte ändra, tycka, värdera...bara VARA tillsammans med det som ÄR! LIVET som lever sig självt, skapar och nyskapar sig självt i din kropp, oavbrutet, är ett livets och kärlekens mirakel. Låt dig själv enkelt, varsamt, närvarande KÄNNA detta livets mirakel, som alltid famnar dig!

  Lägg nu till hela bålen, från stjärten, könsorganen, magen, ryggen...upp till bröstet och axlarna. Här finns ett klappande hjärta som arbetar av sig självt, så avancerat, så exakt, dag och natt, dag och natt...som solen i ett solsystem, ett center i ditt liv, ett center i ditt personliga universa, där du också är ETT med ALLT SOM ÄR! Du är liten, som att damm-korn i universum, och du är STOR; du är DEL av det obegränsade, odelbara hela som är ALLT SOM ÄR! Känn din bål, hjärtat, aorta, könsorganen, ryggraden...TIllåt dig att vara tillsammans med VARJE förnimmelse i frihet från värderingar, åsikter, varje tanke...VAR I FULL NÄRVARO MED DET SOM ÄR! Känn andningen. Känn hur ditt hjärta slår en kärlekspuls, en livs-puls, en VARANDE-puls, helt av sig självt, oavbrutet, levande, varsamt, STARKT, exakt! Låt ditt VARANDE, din NÄRVARO, sträcka sig i alla riktningar i sin egen HÖGA ENERGI, sitt närvarnade, sin vila, sin GLÄDJE! DU ÄR! Du är ETT med ALLT SOM ÄR! Allt det oavbrutet levande där inuti din bål, är del av det heliga tempel, som du lever i, och uttrycker dig igenom, HÄR OCH NU!

  Lägg nu till ditt ansikte, huvudet, nacken, halsen...Låt varje andetag kännas helt och fullt! Följ syrets och prana-energins väg! Kanske vibrerar det svagt, men kännbart, i dina hår-rötter, kanske börjar du känna ansiktets, kindernas, ögonens vibrationer, puls, värme, LIV! Kanske känner du att ögonen SER med ett nytt seende, att hjärtat, händerna, fötterna, SER med ett nytt seende. Vadhelst som är där, VAR tillsammans med det i FULL NÄRVARO!

  Din kropp är ditt tempel, HÄR OCH NU! Kanske finns upplevelsen av ett milt, men starkt, ljus-sken inifrån kroppen, templet. Var tillsammans med det! Ljuset som är MILT, men STARKT, är din förbindelse med ALLT SOM ÄR. Det är också din vägledare och din ödmjuka tjänare. Ljuset är alltid redo att tjäna dig! Allt som behövs är ett ögonblick av stillhet, så att du HÖR, SER, KÄNNER, FÖRNIMMER det! Ljusets kärlek, ledning, visdom...är alltid exakt! Du är ständigt föremål för KÄRLEK!

  Känn nu dina andetag, känslan i bröstet, hjärtat, hela dig!


  Ta varsamt och sakta kontakt igen, med världen därute.

  När du går för att samspela igen - så låt en liten del av dig vara i ständig förankring i det INRE LJUSET, den djupa INRE STILLHETEN, TEMPLET som du lever i och uttrycker dig igenom!!


   Med oändlig kärlek till Dig!!   RANI

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards