Direktlänk till inlägg 26 oktober 2017

YTTERLIGARE EN MÖJLIGHET!

Av Rani Spets Edgren - 26 oktober 2017 17:04

  Kära Du! Jag är glad och rörd över att din hälsa redan förbättrats så mycket. Jag är också glad och rörd över din tillit till mig.

  Behandlingarna du redan använder gör sitt jobb och de gör jobbet väl.

  Icke desto mindre vill jag visa dig på ytterligare en möjlighet. Kan det vara så att du har tillbakahållna känslor? Eftersom de flesta människor har det, kan det mycket väl vara så för dig också.


  Du är inbjuden att ge uppmärksamhet, fokus, närvaro till varje obekväm känsla som rör sig i dig. Förmodligen känner du rädsla och ilska då och då. När det händer - börja från att konstatera att det utspelar sig inuti dig. Det kanske finns en högst verklig yttre orsak. Känslan utspelar sig fortfarande inuti dig.

  Om det finns en situation med hot eller fara agerar du givetvis omedelbart för att sätta dig i säkerhet. Om du inte är i fara kan varje obekväm känsla vara en möjlig öppning till NUET, eller en möjlighet att ta nästa steg i riktning mot fördjupad förankring i din kropp, i närvaro i NUET.

  Att vara närvarande i kroppen gör en betydande skillnad. Det är del av en naturlig självläkandekraft. Brist på närvaro i kroppen ökar risken för många o-önskade saker. Spänningar, små olyckor (eller större), även sjukdomar händer oftare när vi inte är närvarande i kroppen, när ingen "vaktar huset"; vår kropp!

  Så nästa gång obekväma känslor dyker upp är du inbjuden att se dem som en gåva, en möjlighet, en chans att grunda dig ett steg till i närvaro i kroppen och i det magiska NUET!

  Ge känslan din uppmärksamhet, din tysta NÄRVARO! Ge den INTE mental aktivitet, bara NÄRVARO! Det behövs bara fokus och tillit (fokus utan tillit går också bra) och känslan transformeras av sig självt till något annat.  Försök vara med den här processen åtminstone några minuter varje dag. Du kommer ganska snart att uppleva att det har en helande inverkan på dig. Mycket kan hända. T ex är det plötsligt mindre skrämmande att olika saker händer eftersom du vet att det inte kan störa ditt inre lugn mer än väldigt kortvarigt. Korta stunder av obekväma känslor är inget problem. De lämnar dessutom inre frid efter sig.

  Givetvis kan det finnas många högst verkliga orsaker till obekväma känslor. Och när du möter dem med NÄRVARO i NUET blir det samtidigt så mycket enklare att ta varje behövligt steg av kommunikation/ förändring/ aktivitet som bidrar till att utveckla varje skeende klokt.


  En annan viktig aspekt är att återhållna känslor genererar stresshormoner. När du transformerar känslorna genom NÄRVARO i NUET producerar du inte längre stresshormoner. Tvärtom gör det att stresshormonerna minskar och så småningom lämnar din kropp. Det bidrar också till att självhelande-kraften kan fungera mera effektivt.


  Du är välkomnad och inbjuden att bli vän med dina känslor, att observera dem, ge dem uppmärksamhet, VARA med det som är utan att ge det näring genom mental aktivitet.


  Det här redskapet är tillgängligt för dig i enkelhet i det vanliga livet så som det flyter fram varje dag. Det är ett av dina redskap att använda för ditt fortsatta helande!


                     KÄRLEK & LJUS!

                                               RANI

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rani Spets Edgren - 4 december 2023 09:30

  Det mind som inte är förankrat i vår djupare dimension är till sin egen natur destruktivt. Det kan vara svårt att inse. Kanske VILL vi INTE se det.  Det icke-förankrade mindet upplever alltid brist och rädsla. Det finns oräkneliga uttryck för...

Av Rani Spets Edgren - 1 november 2023 05:46

   Alla människor har och ÄR en djupare dimension. Jag kallar den ofta vårt o-betingade människoväsen. I kontakt med vår djupare dimension förstår vi genom vår egen direkta upplevelse, att livet är heligt, stort, oerhört. Att ha kontakt med den här d...

Av Rani Spets Edgren - 10 januari 2023 16:26

  Kära Du! Åren har rullat på och du dömer dig själv både hårt och skoningslöst.   Jag vill bjuda in dig till ett annat förhållningssätt. Einstein sa -"Våra huvudsakliga problem kan inte lösas på samma nivå, som de uppstått på"!      Att döma...

Av Rani Spets Edgren - 9 januari 2023 18:45

    Dear You! At an early part of growing old You are judging yourself really hard. I invite You to something else. Einstein said -: Our main problem cannot be solved on the same level as where they arose"!     Judging Yourself is Your minds ac...

Av Rani Spets Edgren - 25 november 2022 19:24

     Reaktivitet är ett så vanligt fenomen att vi ofta ser det som att det kommer ur en sorts sanning om verkligheten, att det är en självklarhet att  reagera igen och igen i olika situationer. Kanske är det en kollega på jobbet, en trafiksituation, ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards