Direktlänk till inlägg 29 mars 2017

Kära, kära!

Av Rani Spets Edgren - 29 mars 2017 20:31

   Kära, kära! För ett ögonblick sedan dansade du igen i den själv-tortyr-spiral som ditt mind har skapat. Det hände så nyligen så din kropp kan med lätthet minnas smärtan som det orsakade dig.


   Du är inbjuden med en bestämdhet att SE, MINNAS, BETRAKTA, KÄNNA...att mindet skapat något som är grovt och o-precist och som dessutom skapar SMÄRTA. Det är en smärta som du också är fri att INTE skapa!

   Ge dig själv en paus. Andas långsamt och ge full uppmärksamhet till varje andetag. Håll samtidigt fokus på balansområdet nedanför din navel (samma balansområde som Tai Chi, Qi Gong, Jiu Jutsu  och andra discipliner pratar om och använder sig av). Andas långsamt och närvarande. Fokusera på din mage.

   Den smärta som du nyss skapade löser upp sig steg för steg. Klar-seende hör till ditt eget människoväsen, bortom mindet.


   Kära DU! Det skrämmer mig att se dig dansa i själv-tortyr-spiralen. Du behöver sluta! Genast!

   Fortsätt fokusera på din andning och magen nedanför naveln. Och betrakta från DJUP INRE TYSTNAD hur stark smärta du kunde producera, så snabbt!

NU och NU och NU....är den perfekta tiden att se det med medvetenhet och klarhet. Kan du se, förnimma, känna...grovheten, det o-precisa i mindets smärtproducerande aktivitet? Kan du se att du föll offer för själv-tortyr?


   Du har ett mind som i sanning är smart, talangfullt, intelligent. OCH - om du låter det ta en PAUS, tar risken att ha stunder då du inte använder det - förlorar du INGENTING! Men du VINNER LIVET! Förmågan att använda mindet som ett ypperligt verktyg, har du kvar, till och med med mera klarhet och intelligens än förut! När du tar en paus från mindets aktivitet kan du också se rakt igenom den bedrägliga själv-torteraren och STOPPA den sortens mind-aktivitet!


   Andas! Andas!


   Ta stora långsamma andetag. Fokusera på balansområdet i magen. Kom till NUET, till full närvaro i NUET, i din kropp, din andning, magen...


   Är det svårt att alls vara vaken när inget intressant mentalt händer? Om det är så kan du stå upp och röra dig mjukt. Fortsätt att fokusera på NUET, din kropp, magen!

   Kan du känna ett flöde av energi, vibrationer av LIV, en puls av LIV - det TOTALT MAGISKA och det TOTALT NATURLIGA NÅGOT, som ständigt är närvarande inuti din kropp. Stora långsamma andetag! Lyssna till varje cell i din kropp. Bara lyssna!


   I din DJUPA INRE STILLHET finns ett LJUS och en KLARHET! Det här ljuset och den här klarheten är del av din djupa mänskliga natur. Det är del av allas mänskliga natur i en omfattning så att det är en OBALANS att INTE ha kontakt med den, åtminstone en stund VARJE DAG!

   MIndet kan betrakta DJUP INRE STILLHET som o-intressant, slöseri med tid, långtråkigt...

Cellerna i din kropp vet bättre.

Cellerna i din kropp DRICKER energin av DJUP INRE STILLHET. De helas, slappnar av, revitaliseras av djup inre stillhet. Och de LIDER - av brist på djup inre stillhet.


   Så! Ta risken och utmaningen att bara betrakta aktiviteten i ditt mind från INRE TSYTNAD. Och tillåt det att bli alltmera tyst, stilla, klart, öppet...

   DJUP INRE TYSTNAD är din egen mänskliga natur bortom mindets betingelser. KNYT AN, TA DEL, ANDAS IN I, VAR TILLSAMMANS MED den här delen av dig. Den är annorlunda än allt på utsidan och annorlunda än mindets aktivitet. OCH - den är extremt kraftfull, extremt livs-stödjande, extremt totalt naturlig...

   DJUP INRE STILLHET är DU, du själv, din glömda mänskliga natur att återvända till, att hela dig i!


   Du kan fortfarande ta del av allt på utsidan men nu sammanflätat med stunder av DJUP INRE TSYTNAD. Det medför automatiskt ökad frihet och ökad klarhet i ditt möte med världen "där ute" och i alla delar av ditt liv. Du förlorar ingenting men du vinner LIV och NÄRVARO!


                                     STILLHET, KÄRLEK, LIVS-GLÄDJE!!

                                                  
                                    RANI!




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rani Spets Edgren - 4 december 2023 09:30

  Det mind som inte är förankrat i vår djupare dimension är till sin egen natur destruktivt. Det kan vara svårt att inse. Kanske VILL vi INTE se det.  Det icke-förankrade mindet upplever alltid brist och rädsla. Det finns oräkneliga uttryck för...

Av Rani Spets Edgren - 1 november 2023 05:46

   Alla människor har och ÄR en djupare dimension. Jag kallar den ofta vårt o-betingade människoväsen. I kontakt med vår djupare dimension förstår vi genom vår egen direkta upplevelse, att livet är heligt, stort, oerhört. Att ha kontakt med den här d...

Av Rani Spets Edgren - 10 januari 2023 16:26

  Kära Du! Åren har rullat på och du dömer dig själv både hårt och skoningslöst.   Jag vill bjuda in dig till ett annat förhållningssätt. Einstein sa -"Våra huvudsakliga problem kan inte lösas på samma nivå, som de uppstått på"!      Att döma...

Av Rani Spets Edgren - 9 januari 2023 18:45

    Dear You! At an early part of growing old You are judging yourself really hard. I invite You to something else. Einstein said -: Our main problem cannot be solved on the same level as where they arose"!     Judging Yourself is Your minds ac...

Av Rani Spets Edgren - 25 november 2022 19:24

     Reaktivitet är ett så vanligt fenomen att vi ofta ser det som att det kommer ur en sorts sanning om verkligheten, att det är en självklarhet att  reagera igen och igen i olika situationer. Kanske är det en kollega på jobbet, en trafiksituation, ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards